Velkommen til fotoforfyrede.dk

Tak for at du lagde vejen forbi dette helt nye koncept.

Helt enkelt er dette site dedikeret til at hjælpe dig som måske lige er blevet fyret, startet i aktivering eller andet som en konsekvens af et mistet job.
Jeg kan ikke hjælpe dig med en god ansøgning eller CV, men et godt billede kan måske gøre en forskel i din jobsøgning.

Du vil selvfølgelig gerne komme øverst i bunken af jobsøgere og har måske allerede overvejet at bruge et billede, men synes ikke lige at dit feriebillede egner sig til dette.

Sig det med et billede

Nogle siger at billeder siger mere end 1.000 ord, det er jo en påstand..
Rigtig mange virksomheder specielt inden for servicefagene stiller ofte krav om at du vedlægger et vellignende foto – her kan et godt billede være med til at understøtte en god ansøgning og et relevant CV.

Her er det vigtigt at du ikke bare vedhæfter et billede fra den sidste dejlig ferie, eller et snapshot hvor baggrunden måske er lidt rodet – et dårligt billede kan gøre at du risikere at blive sorteret fra..

Gratis eller noget for noget

Som udgangspunkt så koster et billede til dit CV ikke noget, når blot du bor i Helsingør eller i nærheden af Helsingør.
Noget for noget betyder at jeg gerne vil have lov til at benytte dit billede i min portfolio – men det aftaler vi inden vi går i gang.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – klik forbi kontakt

Tommi Hallum

This entry was posted in Blandet and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>