Kom ud af busken

I februar 2011 etablerede jeg www.fotoforfyrede.dk – sitet blev etableret i håbet om at jeg kunne bidrage med lidt gode portrætter til de uheldige fyrede..

Med 180.000 arbejdsløse i Danmark, og alene knap 1.500 i Helsingør ja så burde der være mulighed for at hjælpe? Sandheden er bare at jeg ikke har fået en eneste henvendelse endnu..

Så kom frisk frem og ud af busken, det er altså ikke farligt – og jeg bruger ikke billedet af dig her på www.fotoforfyrede.dk med mindre at du giver tilladelse til det.
Eneste betingelser er at må bruge dit billede i min generelle portfolio – så det behøver altså ikke at blive nævnt at du er fyrret!

Mit seneste initiativ er at jeg har skrevet til det lokale jobcenter i Helsingør, men de har altså ikke reageret??

Din mening

Hvad skal der til før du vil fotograferes?
Hvad synes du jeg skal gøre – opgive ideen eller..

Kom frisk med dine kommentarer.

 

This entry was posted in Historier and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>